top of page

Wat doen wij?

Wij zijn er trots op dat wij sinds 1989 slechts
4 problemen niet hebben kunnen oplossen.

Elke DINSDAG vanaf 19:00 uur kunt u terecht in wijkcentrum 't Trefpunt op het Belgiëplein 20 in Eindhoven.

Problemen, uitbreiding, vernieuwing van uw PC, laptop, tablet of mobiele telefoon, u zegt het maar. Ook trage computers kunnen wij vaak sneller laten werken. Opschonen of een andere (snellere) harde schijf inbouwen behoord tot de mogelijkheden.

 

 

Voor of tegen een bepaald programma of besturingssysteem? Voor dergelijke argumenten geven wij uitleg en zoeken zo nodig naar een oplossing of een alternatief. Wij hebben de belangrijkste programma's beschikbaar. Deze kunt u bij ons proberen, indien nodig geven wij hierover tekst en uitleg. In ons 29-jarig bestaan hebben we heel wat ervaring opgedaan over allerlei programma's of het nu gaat om Office of Photoshop. Van Windows 7 tot Windows 10. Apple's iOs, iPhone of iPad. Ook voor tablet 's met Android kunt u bij ons terecht.

Over een aantal van de onderwerpen geven wij ook cursus. Kijk hier wat onze volgende cursus is. 

Een back-up maken van uw foto's is tegenwoordig een veel voorkomend vraagstuk. Ook  hier voor kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een externe harde schijf of om een back-up maken in de cloud. Wij geven graag ons advies. Dit allemaal in een ongedwongen sfeer. Als u wilt kunt u aan de bar nog een kopje koffie bestellen.

Als u aan het eind van uw bezoek vindt dat u goed geholpen bent, dan kunt u een vrijwillige bijdrage doen in onze spaarpot. 

Een afspraak is niet nodig!!!
bottom of page